Zákaz kouření vs. e cigareta

E cigareta sice neprodukuje kouř, a tak neobtěžuje ani okolí. Můžete přijít do restaurace a zapálit si elektronickou cigaretu, aniž by na vás okolí poukazovalo. Ministerstvo zdravotnictví ale nechce dělat rozdíly mezi kuřáky elektronické cigarety a normálními kuřáky. Je tedy možné, že e cigareta bude zakázána všude, kde není povoleno ani běžné kouření. E-cigareta v některých lidech vyvolává pocit bažení po nikotinu. Její používání tak může mít negativní dopad na vnímání dětí. Ale zákaz zřejmě pobouří lidi, kteří do nákupu e-cigarety investovali právě proto, aby si mohli „zapálit“ i tam, kde si běžní kuřáci zapálit nemohou.

Elektronická cigareta – udělejte něco pro své zdraví

Pokud se kouření prostě vzdát nechcete, ale nebaví vás již pohled společnosti na vás jako na kuřáka, musíte pro to něco udělat. Kupte si elektronickou cigaretu na internetu. Nejen, že ušetříte, ale zároveň uděláte něco pro své zdraví. Elektronická cigareta produkuje pouze čistou páru s nikotinem, žádné škodlivé, ani rakovinotvorné látky. Navíc pára, kterou kuřák vdechuje a vydechuje, neobtěžuje okolí svým zápachem a není pro okolí škodlivá. Nemůžeme zde tedy mluvit o jakémsi pasivním kouření. Elektronická cigareta je výhodná investice.

Tekutá náplň e liquid

Do elektronické cigarety se vkládají tekuté náplně, které si získaly specifický název e liquid. Postupným kouřením se e liquid přeměňuje na plynnou směs, tedy jakousi páru, která se dostává do plic kuřáka. Tato pára obsahuje čistý nikotin, a tak je tělo uspokojeno dostatečnou dávkou nikotinu. E liquid je k dostání v různých příchutích. Pro milovníky exotiky je připravena tropická příchuť, pro nadšence tabáku zase tabáková. Možností je více než dost. Výběr e liquid však můžete uskutečnit na základě intenzity nikotinu. Na své si přijdou silní i slabí kuřáci.

Sdílet článek